Profi Bordűr ragasztó

Raktáron
Raktárkészlet:
6 doboz
Profi Bordűr ragasztó
Szállítási Határidő
Készletről azonnal, 1-2 munkanap alatt
990 Ft
Extra erős bordűr ragasztó.

SzállításKészletről! Kiszállítás 1-2 munakanap! 20.000 Ft felett ingyenes!

 

Részletek
Extra erős bordűr ragasztó, mellyel a bordűrcsík közvetlenül felragasztható a tapétára!Praktikus csőrös kiszerelésének köszönhetően kiválóan alkalmas tapéták széljavítására is!

Alkalmazási útmutató:

A kupak felső részének levágása után, a ragasztót csak a bordűr hátoldalára vigyük fel. Az egyenletesebb szétterítést ecsettel segíthetjük. A bordűrcsíkot a ragasztó gyors száradása miatt ne hajtsuk össze, a beragasztózott szegőcsíkot ne pihentessük. A bordűrcsík minden felületre felragasztható, nem kell a tapétát kivágni. +16 fok alatt ne dolgozzunk a ragasztóval. A feltevés után 1-2 percig igazgathatjuk a bordűrt. A felhasználási körülményektől függően próba ragasztást kell végezni. A bőrre jutott ragasztót vízzel kell lemosni. A használat közben kipréselődött felesleges ragasztót vizes ruhával azonnal le kell törölni, a használt eszközöket vízzel elmosni, mert száradás után a ragasztó már csak mechanikus úton távolítható el.

A flakon tartalma kb. 20-30 m szegőcsík felragasztására elegendő.

250 gr / doboz

Szállítás

Munkanap 12 óráig leadott rendeléseket még aznap, később leadott rendeléseket a következő munkanap  postázzuk!  Kiszállítás díja: Házhozszállítás 1.490 Ft. 20.000 Ft felett ingyenes!

Adatok
Cikkszám
Rag_Profi_Bord
Hasonló termékek
Raktáron
: 31 doboz
990 Ft
Raktáron
: 19 doboz
2 490 Ft
Raktáron
: 10 doboz
1 790 Ft
Raktáron
: 6 doboz
1 890 Ft
Raktáron
: 38 doboz
1 390 Ft
Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!